gigaro.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom op mijn blog.
   
  In augustus 2003 is er bij mij borstkanker geconstateerd.
  Ik heb toen een borstsparende operatie gehad.
  Omdat er daarna toch nog kankercellen
   In mijn borst bleken te zitten
   Is in september mijn linkerborst alsnog geamputeerd.
  Daarna heb ik in januari nog een borstverkleining gehad
   Aan die kant die nog over is omdat
   Ik wel erg scheef begon te lopen.
   In september 2004 is de kanker weer terug gekomen.
  Ik heb toen van december 2004  tot februari 2005
    25 bestralingen gehad.
   Ook kreeg ik medicijnen (anti-hormonen)
   En die en die heb ik trouw 5 jaar geslikt.
  Op 4 januari 2010 heb ik een borstreconstructie gehad via de diepflapmethode.
  Op dit weblog wil ik alles een beetje van me afschrijven,
   Maar ook de normale huis- tuin- en keukendingen komen hier.
   En natuurlijk mijn theaterbezoekjes naar Boudewijn de Groot,
  Musicals en toneelstukken.
   Van alles wat dus.
  Wil je een mailtje wanneer ik een nieuw blog plaats?
  Een stukje naar beneden scrollen en je naam invullen bij email alerts.
   Je krijgt dan elke keer als ik een nieuw stukje schrijf een mailtje.
  Veel plezier op mijn weblog.
   
  »-(¯`v´¯)-»lees gezellig mee»-(¯`v´¯)-»
   
   
   
   
   
   
   
  Voor wie (ook) last van opvliegers heeft...
   
   
   
   
   
   
  Knuffel voor wie het nodig heeft
   

   

  Locations of visitors to this page

   

   

   

   

   
   
   
  Pffff...
  Hier weer eens blogje van mij.  Mijn conditie is nog niet al te best merk ik. Ik werk wel weer 1 dag in de week en over 2 weken ga ik weer 2 dagen werken. Het werken is nog steeds oppassen op een tweeling van 13 maanden oud. Lange dagen, van 8.15 tot 17.15 u.
  10 Juni speelt de loterij weer en als het een beetje meezit hoef ik vanaf die dag niet meer te werken. Goos trouwens ook niet en de kinderen ook niet meer hahaha. Ik hoor jullie denken: “Dream on girl” maar ja, een mens moet íets te dromen houden toch? Geld maakt niet gelukkig, ik weet het.Maar het maakt sommige dingen wel wat makkelijker en daar is niks op tegen toch?
  Hier is weer het een en ander gebeurd.. (het zou eens niet..) Vorige week voelde ik op het litteken van de amputatie (net boven mijn ‘nieuwe’ borst, een knobbeltje. Had ik al eens eerder gevoeld maar toen heb ik er weinig aandacht aan geschonken. Nu leek het wel of het gegroeid was. Normaal ben ik niet zo van de horrorscenario’s maar nu had ik het hele plaatje al klaar. Het was natuurlijk hartstikke fout. In mijn gedachte dan hè. Vanaf dat ik in het zkh heb gelegen ben ik ruim 8 kilo afgevallen. Ongeveer 1 kilo per week. Nu moet ik wel afvallen maar dit gaat wel in een èrg rap tempo. Ook heb ik bloedarmoede (waar de reumatologe nog even niks aan wil doen. Ik moet over 3 weken weer bij haar terug komen(eerst bloed prikken.) en dan wil ze kijken of mijn lichaam zich vanzelf weer herstelt). Ik zie er dan ook als een vaatdoek. Eetlust heb ik amper, niks smaakt me ècht en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ik afval. Uiteraard ben ik moe want én slecht eten, én bloedarmoede maken nou niet dat je er als Hollandsch welvaeren uit gaat zien.
  Dit gecombineerd met het knobbeltje maakten dus dat ik in mijn hoofd het hele doemscenario al compleet had. Ik zou natuurlijk naar de chirurgen hier in Almelo kunnen gaan maar daar heb ik niet zoveel vertrouwen in. Ik heb de afgelopen 8 jaar daar al een stuk of 5 chirurgen versleten. Niemand die me daar ècht kent want een band opbouwen lukt niet als de een na de ander komt en gaat. Zij adviseerde me om naar de radioloog/oncoloog in Enschede te gaan. Ik ben daar in 2004 bestraald en tot nu toe is er nog geen andere arts gekomen (Ligt dus niet aan mij dat ze allemaal weg gaan want hij houdt het wel met me uit hahahaha). Ze zei dat afgelopen vrijdag maar struisvogel die ik ben, ik belde niet. Ik kneep hem zo als een ouwe dief. Ik geloofde zelfs dat het knobbeltje ná het weekend ‘vanzelf’ wel weer verdwenen zou zijn... Niet dus.. (Goh... ) Ik heb mezelf dus even streng toegesproken en heb naar E’de gebeld. De ass was zooooo verschrikkelijk lief toen ik uitlegde waarvoor ik belde. Zij vond dat iemand niet in angst moest blijven en dat wij als vrouwen solidair met elkaar moesten zijn. Ik kon meteen na het spreekuur van 12 uur komen!!!!!!!!! Mens verdient een lintje
  Manlief ging gelukkig mee met me en om 12 uur waren we inderdaad aan de beurt.  Arts hoorde mijn verhaal aan en voelde idd ook het knobbeltje. Hij dacht dat er weinig aan de hand was maar voor de zekerheid wilde hij het natuurlijk wèl weghalen. Met een injectienaald kon het het zo leegspuiten. Naar alle waarschijnlijkheid is het dus ‘gewoon’ een kleine cyste. Ik krijg volgende week de uitslag maar ik ga er vanuit dat alles goed is.
   

  Reacties

  Margarita op 26-05-2011 13:21
  Dat wordt spannend dus totdat je de uitslag krijgt. Wel mooi dat je toch optimistisch kunt blijven, dat maakt je sterk en krachtig.
  sonjak op 11-06-2011 19:31
  Hallo Jetty,
   
  Ik ben met veel interesse jou verhaal aan het lezen, in 2006 begonnen dus ik kan even vooruit, leuk ook de humoristische manier van jou schrijven. Vind ik ook heel belangrijk, het is allemaal al ernstig genoeg, ja toch? Wat was de uitslag van het knobbeltje eigenlijk? Hopelijk een 'gewone' cyste...
   
  Hartelijke groeten,
  Sonja
  Litafra / Bright op 13-08-2011 18:27
  en wat is de uitslag van het onderzoek ... 
   
  prettig weekend en groet van Litafra

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl