gigaro.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom op mijn blog.
   
  In augustus 2003 is er bij mij borstkanker geconstateerd.
  Ik heb toen een borstsparende operatie gehad.
  Omdat er daarna toch nog kankercellen
   In mijn borst bleken te zitten
   Is in september mijn linkerborst alsnog geamputeerd.
  Daarna heb ik in januari nog een borstverkleining gehad
   Aan die kant die nog over is omdat
   Ik wel erg scheef begon te lopen.
   In september 2004 is de kanker weer terug gekomen.
  Ik heb toen van december 2004  tot februari 2005
    25 bestralingen gehad.
   Ook kreeg ik medicijnen (anti-hormonen)
   En die en die heb ik trouw 5 jaar geslikt.
  Op 4 januari 2010 heb ik een borstreconstructie gehad via de diepflapmethode.
  Op dit weblog wil ik alles een beetje van me afschrijven,
   Maar ook de normale huis- tuin- en keukendingen komen hier.
   En natuurlijk mijn theaterbezoekjes naar Boudewijn de Groot,
  Musicals en toneelstukken.
   Van alles wat dus.
  Wil je een mailtje wanneer ik een nieuw blog plaats?
  Een stukje naar beneden scrollen en je naam invullen bij email alerts.
   Je krijgt dan elke keer als ik een nieuw stukje schrijf een mailtje.
  Veel plezier op mijn weblog.
   
  »-(¯`v´¯)-»lees gezellig mee»-(¯`v´¯)-»
   
   
   
   
   
   
   
  Voor wie (ook) last van opvliegers heeft...
   
   
   
   
   
   
  Knuffel voor wie het nodig heeft
   

   

  Locations of visitors to this page

   

   

   

   

   
   
   
  Eind in zicht
  Even een updeetje. Ik lig hier nu 3 weken en er is nog niks te melden over naar huis gaan helaas. In die 3 weken heb ik al heel wat mensen zien komen en gaan 
  Ik heb er weeer nieuwe buren bij. Naast me een vrouwtje van,  ik denk achter in de 30. Een schatje. Gevoel voor humor, verlegen en begripvol. Helaas wel met darmen die zo hun eigen wil hebben. Net zoals de buurvrouw tegenover me, En dan niet dat oude mensje, die is verhuisd naar een andere kamer. Die liep zo erg leeg. Zelfs tijdens het verschonen.
  Maar ook de nieuwe dame heeft van die onwillige darmen. Vrijdagnacht rond een uur of 12 hadden ze er allebei last van. Renden allebei om het hardst naar de wc (een echte looprace dus      ;-)     ) en beide verloren. Bed, kleren, vloer... Alles aan beide kanten omder. De geur die daarbij vrijkwam is niet te beschrijven Ik ben van ellende toen maar m'n bed uitgegaan en ben een blokkie omgegaan. Daarna bij de zr een bakkie thee (mijn troostdrankje) gebietst en aan het eind van de gang een potje zitten janken. Klein potje maar maar de druk was er wel even af.
  Ben toen weer naar bed gegaan.Tot een uur of 3.  Tegenover me lag een man en die begon te dromen. Op zich niet erg maar hij begon er ook nog bij te roepen en te schreeuwen. Zat rechtop in m'n bed. Vrouwtje naast me sliep er gewoon doorheen maar de vrouw tegenover me werd er ook wakker van. Manzelf wist vanmorgen van niets. Aardige humoristische man overigens.

  Even voor een dagje naar huis gaan zie ik nog niet zo zitten. Voel me ondanks alle racen die gehouden worden hier wel prettig. Veilge omgeving, dr's in de buurt.
  Infuus is er trouwens alweer af. Gistermiddag begon het infuus te lekken. Kreeg een ei op m'n hand en het begon te bloeden. Nieuw infuus werd aangebracht, mooi in de ader maar na nog geen 5 minuten verschoof het en werd het een subcutaan infuus wat dus weer resulteerde in een 2e ei. Daarna is er nog 3x geprobeerd een infuus aan te brengen maar alle pogingen strandden. Martijn zou langs komen om het infuus te zetten en hij kwam ook. Met in zijn gevolg een hele delegatie. De uitslag die ik had begon weer op te komen nadat ik weer een infuus had gekregen dus ze vermoeden nu dat het toch wel een allergische reactie op de ab is. Infuus dus weg en nu de ab per capscule. Ook de diclofenac is gestopt want ook dat zou misschien de oorzaak van die plekken kunnen zijn.
  Ben ik niet blij mee want de diclofenac hielp erg goed tegen de pijn. Gisteren aan het eind van de middag zat ik er (weer) even goed doorheen. Pijn kwam in alle hevigheid weer opzetten. Zr gebeld en k kreeg weer een of ander  morfinepilletje die gelukkig erg goed hielp.
   

  Gek, dacht altijd dat je in een zkh niet veel mee kan maken... Nou, das, in mijn geval dan, wel even anders hahaha.

  Sinds een paar dagen krijg ik regelmatig een ijspakking en  dat voelt erg lekker. In het begin pijnlijk van de kou maar daarna verdooft het.
  De kamer waar ik  lig begint trouwens steeds gevaarlijker te worden. Er is een nieuwe mevrouw gekomen en die heeft erg veel last van diarree. En met erg veel bedoel ik ook erg veel.... De gassen hopen zich hier op. Methaangas, propaangas, alles wat je maar wilt. Eerst had ik een oude dametje tegenover me en die is naar een andere kamer verhuisd en nu heb ik er dus 2 bijgekregen met hetzelfde euvel.  Maar mensen lief, wat kan dat stinken zeg. Je moet hier geen sigaret opsteken want dan ontploft de hele toko hier.

  Vanmorgen kwam Martijn (ass arts) weer en die zei dat ik een dezer dagen een röntgenfoto krijg om te kijken of die ontsteking en die bloedvergiftiging schade aan mijn schoudergewricht heeft gebracht.
  Over naar huis gaan had hij het nog niet, kunnen ze denk ik ook nog geen zinnig woord over zeggen..
  Iedereen trouwens heel erg bedankt voor alle kaarten.
  De eerste paar dagen heeft manlief ze opgehangen dus ik weet niet van wie ik (vooral in het begin) kaarten heb gekregen maar zodra ik thuis ben bedank ik iedereen nog wel.
   
  Gistermiddag werd bekend dat heeel heeel heel misschien, als echt allles goed agat, jet heeeeel misschien aan het eind van de week naar huis mag !
   

  Reacties

  anita van wijk op 13-04-2011 22:09
  Lieve Jetty
   
  Wat naar om te lezen dat je nu alweer 3 weken in het ziekenhuis ligt!
  We hopen echt heel erg dat je je snel weer een beetje beter voelt,
  ik weet er alles van als die buik op gaat spelen Daniël mijn zoon heeft de ziekte van hirschpung en nog dagelijks last van gassen ed. maar dat is een ander verhaal.
  Er is bij U veel meer aan de hand als ik het allemaal zo lees,
  arme jullie hoor verdorie.
   
  Maar denk erom dat je weer op de been komt hé want jullie horen er wel bij te zijn op de mooiste dag van ons leven (30 mei gaan erik en ik trouwen)
  maar knap eerst maar eens een beetje op,dat is het allerbelangrijkste nu!
   
  Een heeeeeeeeeeeeele dikke beterschaps knuffel van ons
  en ook heel veel groetjes aan Goos
   
   
  Nommo op 17-04-2011 22:22
  Lieve Tante Jetty, Wat fijn dat je weer thuis bent, heb je in ieder geval geen last meer van die racen die gehouden werden! Hoop dat je snel op knapt, dat je snel weer de oude bent en dat je weer lekker in je vel zit!!! Denk aan je en bid voor je!!! Dikke knuffels en kusjes, Mirjam en Arjan
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl